04 maggio 2014

Promovimi i turizmit Shqiptare, Universiteti "Aleksandër Moisiu" i Durrësit, partner i projektit Tempus për rrjetin e Trashëgimisë Kulturore dhe Menaxhimit të Turizmit në vendet e Ballkanit, organizoi në fundjavë aktivitetin turistik me temë "Itineraret, profesionet dhe e ardhmja".

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate