10 maggio 2014

Durrësi në prag të sezonit Dezinfektimit do t’i nënshtrohet vetëm zona e plazhit

Mushkonjat dhe insektet mbeten gjithmonë një shqetësim për turistët që zgjedhin Durrësin për te pushuar. Ndaj drejtoria e shërbimit komunal në plazh pritet të nisë punën për dezinfektimin e rerës dhe hapësirëve publike. Por këtij procesi do i nënshtrohet vetëm zona e plazhit…

Per zonat e tjera turistike kërkohet ndërhyrja e qeverisë.

Ministria e Shëndetësisë në bashkëpunim me Institutin e Shëndetit Publik muajin e kaluar lançoi planin e masave për dezinfektimin e mushkonjave. Proces i cili ende nuk ka nisur ne Durres edhe pse sezoni turistik do te çelet ne fund te majit.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate