07 maggio 2014

Turizmi May 4, 2014 Në Shqipëri po bëhen përgatitje për sezonin turistik por shumë qytete dhe zona bregdetare kanë probleme me furnizimin me ujë të pijshëm. Njësitë vendore nuk e kanë zgjidhur ende furnizimin me ujë ndërsa probleme shfaqen dhe me pagesat e konsumatorëve dhe krizën financiare të ujësjellësve.

May 4, 2014
Në Shqipëri po bëhen përgatitje për sezonin turistik por shumë qytete dhe zona bregdetare kanë probleme me furnizimin me ujë të pijshëm. Njësitë vendore nuk e kanë zgjidhur ende furnizimin me ujë ndërsa probleme shfaqen dhe me pagesat e konsumatorëve dhe krizën financiare të ujësjellësve.--

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate