29 maggio 2014

ATA mbledh Konferencen e VI-te kombetare

Thursday, 29 May 2014 10:23
ATA mbledh Konferencen e VI-te kombetare
Ditën e Premte, 30 Maj 2014, ora 9:30, në ambientet e Hotel Tirana International, salla Akenia, Shoqata Shqiptare e Turizmit zhvillon konferencën e VI-të vjetore. Ne konference do te marrin pjese anetaret e ATA-s dhe drejtuesit e shoqates. Tema e konferences do te jete “Turizmi dhe sfidat e punesimit’.
- See more at: http://www.radiotravel.al/index.php?option=com_k2&view=item&id=86408:ata-mbledh-konferencen-e-vi-te-vjetore&Itemid=617#sthash.9EiN02K7.dpuf

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate