04 maggio 2014

Bashkia Sarande ju fton Më 10 e 11 maj ne Festen e Midhjes, duke u bashkuar ashtu me ceremoninë e çeljes së sezonit “Verë 2014” show, spektakle dhe këngëtarë të ftuar dhe lojëra e aktivitete rinore, që do të zgjasin deri në mëngjes.

FTESE PER T'U GJENDUR NE SARANDE ME 9, 10 E 11 MAJ 2014

Në se vizitat apo ekskursionet drejt Sarandes nga agjenci udhetimesh, institu-cione, gjimnaze, grupime shoqerore te Shqiperise, Kosoves, Maqedonise etj., do të programohen per t'u bere në fundjavën e dytë të muajit maj, Saranda jep nje aresye me shume per kete. 
"Kryeqyteti i turizmit" ka kohë që përgatitet për të surprizuar çdo vizitor e turist që do të ndodhet këtu më 9, 10 e 11 maj, pasi në këto data organizohen dy ndër eventet tona më të mëdha të këtij viti.
Më 9 maj nis Festa tradicionale e Midhjes, që organizohet përgjatë shetitores së qytetit, ditën dhe natën, me Panair tregtar, promocion të shtuar të biznesve loka-le, rajonale dhe nga Greqia, Italia etj., dhe argëtim.
Më 10 e 11 maj Festa e Midhjes vazhdon, duke u bashkuar me ceremoninë e çeljes së sezonit “Verë 2014” dhe me show, spektakle me këngëtarë të ftuar dhe lojëra e aktivitete rinore, që do të zgjasin deri në mëngjes.
Ju ftojmë të bashkoni e sinkronizoni axhentën e udhëtimeve tuaja turistike me eventet tona të mëdha të kësaj pranvere.

Ju falenderojmë dhe ju mirëpresim!

STEFAN ÇIPA

K R Y E T A RNessun commento:

Posta un commento

Search

Translate