29 maggio 2014

Mbrëmja turistike në Vlorë Mes mungesës së ndriçimit dhe ndotjes

Banoret dhe pushuesit ne Vlore kane filluar te shijojne mbremjet turistike. Megjithe shpresen per nje te ardhme me te mire, aktualisht nje xhiro darke behet ne mungese te ndriçimit dhe te ndotjes.

Megjithe mungesen e ndriçimi moti i ngrohte i ka nxjerre ne xhiro buze detit. Qytetaret e Vlores kane vershuar ne Skele- Uji i Fttohte.
Trotuaret jane te ngushte dhe te demtuar. Shetitja behet njesh me mjetet. Banoret preken sup me sup.
Mbetjet inerte nga prishjet e vitit te shkuar jane akoma aty. Ndotja i shqeteson me teper keta njerez.
Ne pritje te nje reagimi nga vendoret, njerezit shpresojne se qyteti do te behet me mire
Deri atehere Vlora ka kete kartoline.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate