06 maggio 2014

Tirane- Turizmi shqiptar duhet të transformohet në cilësor në mënyrë që të mos prishet imazhi i vendit. Kjo ka qenë këshilla e ambasadorit Massimo Gaiani në takimin e dytë të javës italiane. Sipas diplomatit Italian cilësia e turizmit është më e rëndësishme se reklamimi.

Published on May 6, 2014
Tirane- Turizmi shqiptar duhet të transformohet në cilësor në mënyrë që të mos prishet imazhi i vendit. Kjo ka qenë këshilla e ambasadorit Massimo Gaiani në takimin e dytë të javës italiane. Sipas diplomatit Italian cilësia e turizmit është më e rëndësishme se reklamimi.

"Shqipëria duhet të punoj më shumë në lidhje me sektorin e turizmit pasi ka potencilae të mëdha.E rëndësishme wshtë që të përmirësohet cilësia e shërbimit në mënyrë që të ndryshojë mendimi i turistëve që kanë qenë dhe të mos prishet imzhi turistik i vendit. Ky fakt është akoma më i rëndësishëm se reklamimi" tha Gaiani.
.
Ministrja e Zhvillimit Urban dhe Turizmit Eglantina Gjermeni pranoi se ekzistojnë probleme dhe se po punohet për zgjidhjen e tyre.

Ministri i Infrastrukturës Edmond Haxhinasto deklaroi se duhet të eleminohen barrierat midis dy vendeve.
I pranishëm në këtë aktivitet ka qenë edhe kreu i bashkisë Lulëzim Basha i cili i ka bërë thirrje investitorëve Italian që të vijnë të investojnë në projektet strategjike të Tiranës.

-

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate