12 maggio 2014

Ministria e Turizmit, diskuton në terren strategjinë e turizmit 2014-2020

Kalaja e LezhesTIRANË,12 Maj /ATSH N.Lena/-Ministria e Zhvillimit Urban dhe Turizmit vazhdon të ndjek  një proçes të gjerë takimesh të grupit të punës, diskutimesh e debatesh me institucionet e varësisë dhe ministritë e linjës, me mbështetjen teknike të GIZ për diskutimin e Strategjisë së Zhvillimit të Turizmit 2014 – 2020.
Në këto diskutime jan tërhequr mendime e sugjerime, opinione me grupet e ndryshme të interesit, në mënyrë që kjo strategji të jetë gjithëpërfshirëse dhe me objektiva realë e largpamës.
Pas takimeve në Berat dhe Vlorë, në datën 13 maj do të jenë në Lezhë, tek lokali “Mrizi i Zanave”.
Ministria bënë thirrje për një pjesmarrje sa më të gjerë të grupeve të interesit,personave publik të interesuar si dhe të intëresuarëve nga komuniteti përrreth,që të  bëhen pjesë e këtij takimi, të jepin mendimin dhe propozimet e tyre konkrete në pasurimin e këtij dokumenti të rëndësishëm për zhvillimin afatmesëm të turizmit./a.g/http://www.ata.gov.al/ministria-e-turizmit-diskuton-ne-terren-strategjine-e-turizmit-2014-2020-107827.html

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate