10 maggio 2014

Çelet sezoni turistik 2014 në Vlorë,Albania Parada e folkut, i vetmi aktivitet i organizuar nga Bashkia

10 maj 2014 16:08
Vlora çel sezonin turistik 2014 . Ceremonia nisi me paradën e folkut të vetmin event të organizuar me këtë rast.

Me tej aktiviteti u shtri në sheshin e skelës. Aty ku mungonte kryetari i bashkisë , prefektja dhe deputetë të Vlorës.

Te pershendese eshte ngarkuar nënkryetari i bashkisë Arben Beqiri. Per te ka ende shumë punë për të bërë. Ka siguri se ky vit do të jetë me i suksesshëm se ato që kane kaluar .

Megjithate në çeljen e sezonit turistik Vlora nuk degjoi të flitej asnjë nisme për nxitjen e turizmit. Të vetmit që ndryshuan atmosferën nga cdo vit. http://www.abcnews.al/lajme/aktualitet/2/42182

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate