08 maggio 2014

Zgjidhen 5 projektet fituese te fazes se pare per logon Branding Albania

Thursday, 08 May 2014 09:37 
Zgjidhen 5 projektet fituese te fazes se pare per logon Branding Albania.
Pesë projekt-propozime të huaja janë përzgjedhur për të kaluar në fazën e dytë të konkursit ndërkombëtar Branding Albania për logon, sloganin dhe strategjinë e re për të promovuar Shqipërinë. Dy kompani nga Franca, nje nga Anglia, nje nga Greqia dhe nje amerikane jane vlerësuar nga Juria ndërkombëtare e Zgjedhjes Paraprake si 5 propozimet më të mira. Me 16 maj keto kompani perpara nje jurie nderkombetare dhe publikut do te prezantojne propozimet e tyre. Logoja dhe sllogani fitues do te jete ai qe do te perdoret net e gjithe fushatat promovuese te Shqiperise turistike jashte vendit.
- See more at: http://www.radiotravel.al/index.php?option=com_k2&view=item&id=86138:zgjidhen-5-projektet-fituese-te-fazes-se-pare-per-logon-branding-albania&Itemid=617#sthash.bWZ6TX79.dpuf

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate