07 maggio 2014

Bregdeti i Vlorës më i pastër këtë vit? E vertet apo propagand Reklame....

07 Maj 2014 - 08:55
VLORË- Bregdeti i Vlorës do të jetë më i pastër këtë verë, bëhet e ditur nga Agjenca Kombëtare e Turizmit. Do të ketë  një menaxhim më të mirë për mirëmbajtjen e teritorit, vënien në eficencë të plazheve publike dhe të atyre private. Në shumicën e plazheve do të vendosen kulla vrojtimi për ndihmën e nevojëshme për pushuesit. Do të bëhet e mundur dezinfektimi nga ajri i ambjenteve dhe shesheve, që kanë mundësi për rritjen e insekteve dhe do të shtohet siguria nga rojet bregdetare.

Redaksia online
(esh/shqiptarja.com)
 - See more at: http://www.shqiptarja.com/aktualitet/2731/bregdeti-i-vlores-me-i-paster-kete-vit-213419.html#sthash.uXVcbD1A.dpuf

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate