03 maggio 2014

Agjencia Kombetare e Turizmit ka zhvilluar edhe nje tjeter aktivitet gjate dites se sotme (03/05/2014). FUND-JAVA KORCARE NE TIRANE/ KORCA'S WEEK-END IN TIRANA

Agjencia Kombetare e Turizmit ka zhvilluar edhe nje tjeter aktivitet gjate dites se sotme (03/05/2014). Krahas mbeshtetjes qe po i jepet Bashkive dhe Komunave te ndryshme per celjen e sezonit turistik, eshte ideuar dhe po zbatohet gjithashtu projekti i fund-javave tiranase. Ky program eshte celur me Bashkine e Korces dhe do te vijoje ne fund-javat e ardhshme me Bashkite Kukes dhe Gjirokaster. Keto qytete do te promovojne vlerat e tyre artistike, kulturore si dhe prodhimet ushqimore lokale. Aktiviteti do te kulmoje ne mbremje me vallezime dhe muzike autoktone. Ky aktivitet u mundesua ne bashkepunim me Ministrine e Mireqenies Sociale dhe Rinise.
Albanian National Tourism Agency supported today even another event. Besides the support to different municipality's for the summer season opening, NTA is developing the project "Tirana's week-ends ", which started with the promotion of Korca city and will continue with the cities of Kukes and Gjorokaster. These cities will promote their artistic, cultural and culinary values. This event would reach it's top in the evening with traditional song and dances. This event was done in cooperation with the Youth and Social Welfare Ministry.https://www.facebook.com/media/set/?set=a.291060274392766.1073741879.173943119437816&type=1

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate