06 agosto 2012

Vodafone Geo Caching on the beach 2012-- Gjej Thesarin ne turet e tjera...


Video nga Loja Gjej Thesarin Vodafone në plazhin e Gjirit të Lalzit ku u shpallën 5 fitues, të cilët fituan aparatin Vodafone 858 Smart.

Shijoni këtë video argetuese dhe shihemi së shpejti në Jalë.
Na ndiqni në www.facebook.com/VodafoneAL

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate