19 agosto 2012

Vapa nuk ikën ne gusht, asgjë per tu shqetësuar nëse flasim per ata pushues te cilët janë zgjedhur kete 15-sh te dyte te muajit Gusht per te qëndruar ne plazh.


data 18/ago/2012
Ndryshe nga pjesa e pare e muajit gusht, kjo e dyta pritet te jete me pak e nxehte per sa i përket temperaturave. Por, asgjë per tu shqetësuar nëse flasim per ata pushues te cilët janë zgjedhur kete 15-sh te dyte te muajit Gusht per te qëndruar ne plazh.
Sipas sinoptikaneve, moti pritet te jete i kthjellet me temperatura te cilat nuk do ti kalojnë vlerat maksimale te 37 grade celsius. Edhe kjo fundjave sipas specialisteve është e përshtatshme për plazh, pasi temperaturat ne zonat bregdetare do te rriten lehte, me dy deri ne 3 grade. Ndersa per sa i përket temperaturave me te ulta, ato nuk do te zbresin nen 24 grade. Nderkohe pritet qe fundi I muajit te sjelle dhe freskimin e motit dhe reshjet e para te lehta.

Unlike the first part of August, the latter is expected to be less hot in terms of temperature. But, nothing to worry about if we talk about those holidaymakers who are choosing this 15-second sh of August to stay at the beach.
According sinoptikaneve, weather is expected to be bright with temperatures that will not exceed the maximum values ​​of 37 degrees Celsius. Even this weekend by appropriate specialists for the beach, as temperatures in coastal areas will increase slightly, by two to three degrees. With regard to the lower temperatures, they will not go down below 24 degrees. Meanwhile expected to bring the end of update weather and precipitation and easy money.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate