12 agosto 2012

Dita e durrsakve, aktivitet festiv në qytetin bregdetar

Në kuadër të sezonit turistik në qytetin bregdetar të Durrësit po zhvillohen një sërë aktivitetesh kulturore dhe artistike.
Bashkia e Durrësit dhe Këshilli bashkiak kanë organizuar aktivitetin “Dita e durrsakve”, i konceptuar në formën e një spektakli artistik, me pjesëmarrjen e talenteve të reja nga fusha e spektaklit, artit dhe kulturës.

Qytetarët dhe turistët kanë shijuar këtë eveniment, që ka vazhduar deri në orët e vona të natës.

Organizimi i këtij aktiviteti ka pasur si qëllim evidentimin e talenteve durrsakë, si dhe sensbilizimin e rinisë për mbrojtjen dhe evidentimin e vlerave kulturore, historike dhe arkeologjike të qytetit bregdetar.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate