19 agosto 2012

Smart Tourist Albania Shqipëri, ndotjet dhe turizmi. Në Shqipëri është krijuar një qendër e re për zbulimin e ndotjeve mjedisore në zonat turistik


Në Shqipëri është krijuar një qendër e re për zbulimin e ndotjeve mjedisore në zonat turistike, Smart Tourist Albania. Instituti Shqiptar i Shkencave po mbledh në një faqe interneti nga turistet vendas dhe të huaj dhjetra foto dhe video që ata i bëjnë kudo ku shohin ndotje mjedisi gjatë pushimeve të tyre. Drejtuesit e Institutit pohojnë se qytetarët denoncojnë aty drejtpërdrejt ndotjet dhe shkatërimet e zonave turistike.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate