14 agosto 2012

”Shqipëria Ime”: Saranda turistike dhe kulturore,përmbylli këtë të hënë rrugëtimin e kësaj vere në jugun e vendit."Shqipëria Ime": Saranda turistike dhe kulturore... di TopChannelAlbania Saranda turistike dhe kulturore, si edhe rethinat e saj, si destinacione të preferura dhe të frekuentuara të stinës. Reportazhi i çdo të hëne në ekranin e “Top-Channel”, edhe një herë më shumë zbuloi “perlat” e fshehura e të njohura të vendit tonë.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate