27 agosto 2012

Rikonstruksioni i rrugeve Nartë - Tec dhe Nartë - Zvërnec 2012


Shtohet frekuentimi i plazhit të ri të Nartës dhe Manastirit të Zvërnecit, falë investimeve të kryera nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit në infrastrukturën e brendshme dhe atë turistike të Komunës Qendër Vlorë.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate