30 agosto 2012

Discovery DEVOLL, bilisht ALBANIA


Komuna Qendër (Devoll)
http://bilisht-smile.webs.com/apps/videos/show/10451071
Shko te: navigacion, kërko
Disambig.svg Në këtë Artikull flitet për Komunën Qendër që ekziston disa herë në Shqipëri, për të gjitha komunat shiko këtu: Komuna Qendër
Komuna Qendër (Devoll)
Harta e Republikës së Shqipërisë ku ndodhet Komuna Qendër (Devoll)
Të dhënat baze
Shteti Shqipëria
Qarku Qarku i Korçës
Rrethi Rrethi i Devollit
Kodi postar 7006 [1]
Targat e automjeteve DV
308 · Komunat e Shqipërisë

Komuna Qendër është një komunë në Rrethin e Devollit në Shqipëri.[2]
Vendbanimet
Komuna Qendër
Tren · Vërnik · Kapshticë · Kuç · Kurilë · Poloskë · Vishocicë · Trestenik · Bitinckë · Zagradec (Buzëliqen)
redaktoni kutinë


Burimet

^ Kodet postare të Shqipërisë
^ Shoqata e komunave

Shiko edhe
[fsheh]
s • d • r
Bashkitë dhe Komunat e Qarkut Korçë
Qendra: Korçë
Rrethi i Devollit Bashkitë: Bilisht
Komunat: Hoçisht · Miras · Progër · Qendër Qarku i Korçës.png
Rrethi i Kolonjës Bashkitë: Ersekë · Leskovik
Komunat: Barmash · Çlirim · Mollas · Novoselë · Qendër Leskovik · Qendër Ersekë
Rrethi i Korçës Bashkitë: Korçë · Maliq
Komunat: Drenovë · Gorë · Lekas · Libonik · Liqenas · Moglicë · Mollaj · Pirg · Pojan · Qendër · Vithkuq · Voskop · Voskopojë · Vreshtas
Rrethi i Pogradecit Bashkitë: Pogradec
Komunat: Buçimas · Çërravë · Dardhas · Udënisht · Proptisht · Trebinjë · Velçan
Qytete: Bilishti · Erseka · Korça · Leskoviku · Maliqi · Pogradeci

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate