16 agosto 2012

ne Korce fillojne grumbullimin pilotet per etapen e 1 te kampionatit te dye kombetar te fluturimeve te lira,,,,,pasneser cross country dhe premte edhe te shtune precizion,,,,,,nen vemendjen dhe mbeshtetjen e Bashkise se Korces dhe Dajti Expres

Aeronautika ShqiptareKORCA 15-19 gusht 2012. Etapa e pare e kampionatit Kombetar te fluturimeve te lira me te gjite pilotet shqiptar te Kombit,,,,si dhe Korca Cross Country Fai 2,gara e pare e ketij llojj ne Shqiperi,,,,,,fluturime dyshe nga Morava,,,,,festa e birres ne keto data..... — presso Serendipity.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate