27 agosto 2012

Mes pushimit dhe kurimit ne Banjat e Benjes mbeten preferenca e te gjithë atyre pushuesve qe i vendosin pushimet e tyre midis relaksit dhe kurimit


Banjat e Benjes Banjat e Benjes mbeten preferenca e te gjithë atyre pushuesve qe i vendosin pushimet e tyre midis relaksit dhe kurimit. Këtë atmosfere e ofrojnë Banjat e Benjes qe gjenden pranë fshatit, me te njëjtin emër ne rrethin e Përmetit. Pushues nga shume qytete te vendit i kane zgjedhur ujërat termale këto dite vere, për aftësitë e tyre kuruese. Ne banjat e Benjes gjen pushues te moshave te ndryshme. Por prishja e godinës ne vitin 1997 i ka bere frekuentuesit te ndjekin recetat e trashëguara nga një pacient tek tjetri dhe banjat kane mbetur kështu një mundësi kurimi pa shpenzime. Por Banjat e Bënjes te surprizojne edhe me natyrën krejt te virgjër rreth tyre si dhe me një ure mbreslenese dhe plot elegance te ngritur ne kohen e Ali Pashes.

Benjes bathrooms remain the preference of all those vacationers who put their holidays between relaxation and treatment. This atmosphere of Spa offer Benjes was found near the village of the same name in the district of Bazaar. Visitors from different cities of thermal waters have chosen these summer day, for their healing abilities. We found the resort bathrooms Benjes of different ages. But the destruction of the building in 1997 has made Tourists follow recipes inherited from one patient to another and bathrooms have remained so without spending a treatment option. But the surprise Bënjes Spa with virgin nature entirely around them as well as a bridge impressive and full of elegance to set the time of Ali Pasha.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate