27 agosto 2012

Rrjoll, destinacion i ri turistik, ndodhet 4 km larg Velipojës dhe konsiderohej një zone e virgjër për shkak te mungesës se infrastrukturës


Fshati Rrjoll, një zone kjo pranë plazhit te Velipojë, qe pak kush e njeh, por qe nga viti ne vit po zbulohet nga pushuesit dhe tashme është kthyer ne një destinacion te ri turistik.
PLAZHI I RRJOLLITAji ndodhet 4 km larg Velipojës dhe konsiderohej një zone e virgjër për shkak te mungesës se infrastrukturës, por me shtrimin e rrugës, dhe qetësisë qe ofron plazhi pushuesit kane nisur te frekuentojnë çdo dite e me shume. Nder pushuesit qe ka vendosur te pushoje ne këtë zone është italiani Capelino Bepe. Nuk kane qen te pakte pushuesit qe këtij viti kane lëne Velipojën dhe për te pushuar ne Rrjoll. Por ata thonë se probleme me te mëdha ne këtë zone janë mungesa e ujit te pijshëm, pastrimi i plazhit si dhe mungesa e banjave publike. Ky fshat shtrihet ne jug te plazhit te Velipojës dhe arrin deri ne zonën turistike te Shëngjinit.

Village Rrjoll an area near the beach this Velipoje, that few who knows, but from year to year are detected by vacationers and has already become a new destination resort.
Aji is 4 km away and was considered an area Velipoja virgin because of lack of infrastructure, but paving the way, and tranquility that offers beach vacationers have started to attend each day and more. Among vacationers who has decided to cease in this area is Italian Beppe Capelino. There have dog pacts that this year vacationers testifying and left to rest in Rrjoll. But they say the biggest problems in this area are the lack of drinking water, beach cleaning and the lack of public toilets. This village lies on the southern beach Velipoja to about tourist area Shengjin.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate