14 agosto 2012

"Ocean Majestic", 514 turistë vizita në qendra historike

Durrës -Gusht 13,2012 - 13:40
 Kroçera "Ocean Majestic" ka prekur sot brigjet e Durrësit. 514 turistë kanë nisur vizitat e tyre në qendra historike dhe arkeologjike të qyteti dhe më pas do të vizitojnë Krujën dhe Tiranën. Anija turistike u ankorua sot paradite në kalatën 4 të portit detar dhe turistët e huaj, të organizuar me autobuzë kanë nisur udhëtimin drejt Tiranës dhe Krujës, ku do të njihen me ekspozimet e muzeut historik kombëtar, galerinë e arteve dhe qendrën arkeologjike të kryeqytetit.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate