14 agosto 2012

Koplik, 17-vjecarja Marsela Vulaj, "Miss Bjeshka 2012"

Koplik, 17-vjecarja Marsela Vulaj, "Miss Bjeshka 2012"KOPLIK 12 Gusht 2012 - 20:47 - Në vazhdën e traditës së saj disavjeçare, Komuna e thellë malore e Kelmendit në rrethin e Malësisë së Madhe, në bashkëpunim me prefekturën e Shkodrës dhe Ministrinë e Turizmit, Kulturës Rinisë e Sporteve, edhe këtë periudhë vere organizoi konkursin e bukurisë “Miss Bjeshka 2012”.

Ashtu si dhe ne vitet e tjera, në sheshin e Qafës së Bordelecit ku u zhvillua spektakli, nuk kanë munguar të jenë të pranishëm edhe një numër i madh banorësh nga qarku i Shkodrës dhe ai verior në përgjithësi, përfshirë edhe ato të komunitetit shqiptar që jeton në Mal të Zi.
Spektakli i ndërthurur me paradën e konkurentëve dhe këngët, vallet e humorin e përgatitur nga ansambli i Malësisë së Madhe, ka pasur si pikë kulmore votimin për më të mirën e konkursit femëror, ku vendin e parë dhe çmimin “Mis Bjeshka 2012” e ka merituar 17 vjeçarja nga Kelmendi, Marsela Vulaj.

(d.b/BalaknWeb)

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate