08 agosto 2012

Bukuritë e pazbuluara të Vlorës, Udhëtimi i “Shqipëria ime”, këtë të hënë u zhvendos në qytetin e Vlorës, një ndër vendet më të bukura turistike në vend.

Bukuritë e pazbuluara të kryqendrës së jugut dhe e gjithë hijeshia që të ofrohet riviera shqiptare u vendos në qendër të vëmendjes së reportazhit të përjavshëm të transmetuar të hënën, pas edicionit qendror të lajmeve.


“Shqipëria Ime”: Bukuritë e pazbuluara të Vlorës... di TopChannelAlbania

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate