08 agosto 2012

Turistë nga Azia, njohin kulturën dhe historinë e Tiranës,來自亞洲的遊客,知道的文化和歷史,阿爾巴尼亞地拉那

më 08 Gusht 2012
Ditën më të nxehtë të këtij viti turistët e ardhur nga Hong-Kongu kanë preferuar ta kalojnë pikerisht në Shqipëri . Në turin e tyrë, destinacioni i radhës ishte pikërish xhamia e Tiranës dhe Muzeu Historik Kombëtar.

Teksa ka ndarë me ne përshtypjet nga vizita e saj e parë në Shqipëri, turistja nga Hong-Kongu Myria, shprehet e befasuar nga bukurite dhe relievi favorizues që gëzon vendi ynë,
“Është hera e parë që vij këtu, do doja të eksploroja edhe më shumë vende të ndryshme . Edhe pse ka qene nje udhetim i lodhshem ja vlen shum te vizitosh kete vend. Me kanë berë përshtypje malet, lumenjtë, fushat dhe peisazhet e mrekullueshme. Eshte hera e pare qe shikoj kaq shume peisazhe me gjelbërim. Xhamia dhe Muzeu janë shumë bukur, jua rekomandoj të gjithë turistëve ti vizitojnë” u shpreh ajo.

Sipas liderit të grupit të turistëve, me të interesuar për vendin tonë janë turistët nga Ballkani. Destinacioni i radhës për këtë grup prej më shumë se 20 vetësh, do të jetë qyteti kala, Shkodra.
http://lajme4.shqiperia.com/lajme/artikull/iden/1047270542/titulli/Turiste-nga-Azia-njohin-kulturen-dhe-historine-e-Tiranes 

今年炎熱的一天香港遊客寧願正是阿爾巴尼亞他們的巡演下一個目的地,正是清真寺和地拉那國家歷史博物館


因為他已經與我們分享印象阿爾巴尼亞,來自香港遊客Myria國的首次訪問表示驚訝的美麗風景我國享有有利

“這是我第一次來到這裡我想探索更多的國家雖然勞累的旅程非常值得參觀這個地方我一直印象深刻的山脈,河流,田野和壯麗的景觀我第一次看到這麼多綠色景觀清真寺和博物館都很好,我建議所有的遊客前來參觀“她說。


根據領導我國感興趣遊客來自巴爾幹地區遊客20餘人下一個目的地將成為城市的城堡,斯庫台

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate