06 agosto 2012

100-vjetori i Pavarësisë, Muzeu i Krujës album me ilustrime

Krujë Gusht 05,2012 - 12:15 Në kuadër të 100-vjetorit të Pavarësisë muzeu historik i Krujës do të përgatisë një album të ilustruar me punën 4-vjeçare të ndërtimit të tij. Muzeu "Gjergj Kastrioti Skënderbeu" u ndërtua në vitet 1978-1982, dhe albumi do të ketë një trajtim analitik të çdo objekti muzeal. 

Albumi do botohet në vitin jubilar të 100-vjetorit të Pavarësisë dhe 30-vjetorin e përurimit të muzeut kushtuar heroit kombëtar, i cili vizitohet nga rreth 100 mijë vizitorë vendas dhe të huaj në vit.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate