03 agosto 2014

Ujërat e pastra dhe klima e favorshme janë ndër elementet bazë që e bëjnë Sarandën një nga pikat më të rëndësishme vendase për të kaluar pushimet

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate