22 agosto 2014

Parku Kombëtar i Prespës vijon të mos ketë vëmendjen e merituar nga shteti per sa i perket zhvillimit te Turizmit

Parku Kombëtar i Prespës vijon të mos ketë vëmendjen e merituar nga shteti, pavarsisht se vizitorët nuk i mungojnë, ndonëse janë thjesht pushues ditorë. Prespa ka gjithmone diçka të re për të parë dhe ofruar, krahas objekteve arkeologjike apo kishave të cilat kjo zonë ofron për vizitorët, ai që është edhe më kryesori për zhvillimin e turizmit "Liqeni", nuk po e kryen funksionin e tij për të thithur turistë.

Siç thonë edhe vetë ata, Prespa ka shumë për të ofruar por pak investohet, ndërsa janë të detyruar të bëjnë plazh nën shoqërinë e bagëtive, që i gjen rëndom bregut te liqenit....

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate