26 agosto 2014

Sarandë-Tashmë Saranda nuk është vetëm një destinacion turistik.Ajo është përzgjedhur edhe për të lidhur në martesë të rinj të huaj nga Norvegjia.

Aug 26, 2014
Sarandë-Tashmë Saranda nuk është vetëm një destinacion turistik.Ajo është përzgjedhur edhe për të lidhur në martesë të rinj të huaj.
Kështu ka ndodhur edhe me Beate dhe Roe, një çift norvegjez, që zgjodhën qytetin e Sarandës për të kurorëzuar në martesë njeri- tjetrin.
Eventin më kryesor të jetës së tyre, lidhjen në martesë, të rinjtë Beate dhe Roe si rrallë herë e realizuan në Sarandë.
Çifti norvegjez shoqërohej nga një numër i konsiderueshem norvegjezësh të tjerë, të cilët ishin të përzgjedhurit e nuses dhe dhëndrit për t’u bërë pjesë e gëzimit të tyre.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate