15 agosto 2014

Rindërtimi i Parkut Natyror të Viroit, vendi më i preferuar për gjirokastritet

Vite më parë Parku Natyror i Viroit ishte vendi më i preferuar për gjirokastritet.Por ndotja e liqenit, amortizimi i rrugëve dhe mungesa e gjelbërimit pas viteve ’90 bënë që ky vend të braktiset nga qytetarët. Për herë të parë falë një projekti prej 50 milionë lekësh të vëna në dispozicion nga qeveria, bashkia e qytetit ka nisur punimet për ndërtimin e infrastrukturës rrugore, të terreneve sportive, shëtitores dhe një amfiteatri prej 500 vendesh. Pritet që punimet për realizimin e këtij investimit të përfundojnë në fund të muajit nëntor të këtij viti.....

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate