30 agosto 2014

Vlorë, gazetarët e huaj vizitojnë mrekullitë e natyrës shqiptare

   
gazetaret e huaj
VLORË - Një grup gazetarësh të huaj kanë shijuar mrekullitë e rivierës shqiptare, duke u ndaluar në Gjirin e Vlorës, në Sazan, dhe te Shpella e Piratëve.

Më tej, vizitorët e huaj janë ndalur në zonën e Shën Vasilit, por edhe në gadishullin e Karaburunit. Gazetaret e huaj kanë ardhur në Shqipëri me ftesë të qeverisë shqiptare, dhe kanë lundruar me anijen “Oriku” të Flotës Luftarake Detare të republikës së Shqipërisë.


 
Redaksia Online(a.h/shqiptarja.com) - See more at: http://www.shqiptarja.com/aktualitet/2731/vlor--gazetar-t-e-huaj-vizitojn--mrekullit--e-natyr-s-shqiptare-235887.html#sthash.tQSTETtm.dpuf...

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate