07 agosto 2014

15 vendet që duhet të vizitoni si Turiste në Tiranë, Albania

07 Gusht 2014 - 16:31
Tirana nuk është një destinacion i njohur mirë, me gjithë përpjekjet e Shqipërisë për të tërhequr më shumë vizitorë të huaj. Kryeqyteti i vendit është ende i “paprishur” nga turistët, dhe ka një bukuri të veçantë.

Shumë pak që arrijnë të vizitojë Tiranën janë të habitur nga monumentet e saj, por më e rëndësishmja nga çmimet e lira praktikuar nga shumica e hoteleve dhe restoranteve. Tirana ka potencial për t'u bërë një destinacion dhe për çiftet.

Tirana është një vend për udhëtarët që kërkojnë të zbulojnë vende të reja, dhe shqiptarët janë ndër njerëzit më miqësor. Nëse ju vizitoni vendin, ju keni mikpritjen e tyre të ngrohtë.

Për vizitorët që e kanë herë të parë duhet të vizitojnë:

Galerinë Kombëtare të Arteve

Sheshin Skënderbej

Muzeun e Orëve

Muzeu Mezuraj
  
Xhamia Et'hem Beut

Lumi i Lanes  
  
Kisha e Zojës Ndihmëtare

Sheshin Nënë Tereza

Liqenin e Farkës

Parkun Rinia

Kalanë e Prezës

Malin e Dajtit

Piramidën

Kopshtin Botanik

guide per shqiperine

guide per shqiperine

guide per shqiperine

guide per shqiperine

guide per shqiperine

guide per shqiperine

guide per shqiperine

Redaksia Online
(g.f/Shqiptarja.com)
 - See more at: http://www.shqiptarja.com/metronews/2729/guid--p-r-turist-t-15-vendet-q--duhet-t--vizitoni-n--tiran--231579.html#sthash.i0cvDgFB.dpuf

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate