03 agosto 2014

Ndërtohet rruga11 kilometra Bajram Curri – Valbonë, pritet qe 2015 te prese 35mije turiste

Vështirësitë e rrugës për të mbërritur deri në Valbonë shumë shpejtë nuk do të jenë më. Pas më shumë se dy vitesh ndërprerje ka nisur puna për përfundimin e 11 kilometrave të rrugës Bajram Curri – Valbonë, një rrugë që u fillua qe në 2007 dhe qe u la në mes për mungesë fondesh. Sipas drejtuesve të qarkut Kukës, rruga pritet të përfundojë deri në fund të këtij viti. Me ndërtimin e rrugës, parashikohet që Luginën e Valbonës ta vizitojnë më shumë se 35 mijë turistë në vit.

....

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate