12 agosto 2014

Vlora; Pushues vendas e të huaj te pa kenaqur me papastertit ne plazhe dhe cmimet e larta te akomodimit...

Aug 11, 2014
Vlorë- Pushuesit e shumtë që i janë drejtuar plazhit të Vlorës, nuk janë të kënaqur nga kushtet me të cilat ata po përballen. Disa prej tyre ankohen se ka papasterti madje dhe aty ku ata paguajnë. Në një dhomë të vetme hoteli apo shtëpi të dhënë me qera ku ata janë akomoduar, paguajnë nga 40 deri në 60 apo edhe 120 euro në një ditë.

Pushuesit kënaqen me bukuritë natyrore që ofron V lora dhe jugu në tërësi por të pakënaqur mbeten me plazhet publike të pamirëmbajtura me një diferencë të madhe me ato private.
Për më shumë klikoni në http://www.oranews.tv/...

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate