31 agosto 2014

Yahoo Travel për bregdetin: Shqipëria një Kroaci e re? Ndjekësit: Më e bukur!


Yahoo Travel për bregdetin: Shqipëria një Kroaci e re? Ndjekësit: Më e bukur!-  FOTOTIRANË- Yahoo Travel promovon bregdetin shqiptar, dhe veçanërisht plazhet e virgjëra e shkëmbore të Karaburunit.

Për ndjekësit e saj në Facebook, Yahoo Travel shtron pyetjen: Nëse është Shqipëria një Kroaci e re? Komentuesit janë të shumtë, madje ata e vlerësojnë me superlativa Rivierën shqiptare, natyrën, ujin e pastër dhe të kthjellët të plazheve.

Ka edhe nga ata që shprehen se bregdeti shqiptar është edhe më mirë se ai i Kroacisë.

Yahoo Travel i udhëzon më tej ndjekësit se për të shkuar në Karaburun, duhet të marrin patjetër një anije nga Vlora.

Një tjetër foto e publikuar nga Shqipqëria është perëndimi i diellit mbi malet e Llogarasë.
http://www.balkanweb.com/kultur%C3%AB/2691/yahoo-travel-per-bregdetin-shqiperia-nje-kroaci-e-re--ndjekesit-me-e-bukur---foto-208432.html

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate