31 agosto 2014

Projekte në zonen e mbrojtur nga UNESCO ne Gjirokastër, pritet të nxisin përmirësime në mjedis dhe në Qendrën Historike per zhvillimin e Turizmit

Në Gjirokastër disa investime vendore pritet të nxisin përmirësime në mjedis dhe në Qendrën Historike. Drejtuesit e Bashkisë së Gjirokastres thonë se po zbatojnë një projekt kompleks për Parkun natyror te Viroit si dhe po përmirësojnë infrastrukturën në disa zona të Qendrës Historike...

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate