22 agosto 2014

Mungesa e fondeve ne buxhetin shtetit ka detyruar Agjencinë Kombëtarë te turizmit qe te gjej rruge te reja për promovimin e Shqipërisë turistike, duke i lëne pas spotet publicitare ne media ndërkombëtare

Mungesa e fondeve ne buxhetin shtetit ka detyruar Agjencinë Kombëtarë te turizmit qe te gjej rruge te reja për promovimin e Shqipërisë turistike, duke i lëne pas spotet publicitare ne media ndërkombëtare. 26 Operatore turistike nga vende te ndryshme te botes si dhe 4 media ndërkombëtare do jene ne Shqipëri ne fund te këtij muaji ne nje tur turistik për t’u njohur me bukuritë natyrore te vendit ne veri dhe ne jug. Kjo nisem ka për qellim qe te promovoje edhe ato pak aktivitete turistike qe realizohen ne vend siç është Rafting. Turi do te shtrihet ne Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni, me qellim për te promovuar turizmin rajonal.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate