18 agosto 2014

Përmet, Zhvillimi i Turizmit; Përveç detit i kemi te gjitha”, është kjo logoja që ndeshet sapo hyn në qytetin e Përmetit

“Përveç detit i kemi te gjitha”, është kjo logoja që ndeshet sapo hyn në qytetin e Përmetit. Këtë mënyre ka zgjedhur zyra e turizmit për tërheqjen e vizitorëve dhe promovimin e gjithçkaje që qyteti ofron gjatë stinës së verës. Tashmë mundësia për tu njohur me natyrën e veçantë, traditën dhe vlerat kulturore e historike të këtij vendi është më e madhe falë shërbimit që ofron kjo zyrë. Por për shfrytëzimin sa më të mirë të zonës në funksion të turizmit dhe rritjen e numrit të turistëve nuk mungojnë edhe projektet e bashkisë. Këtë vit qytetin jugor e kanë vizituar më shumë se 700 turistë te huaj....

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate