09 agosto 2014

Reportazh; Nuk ke mbaruar pushimet nese nuk ke ndjer shijen e gatimeve tradicionale dhe sigurisht të prekni trashëgiminë e pasur kulturore ne Pogradec, Tushemisht, Drilon e Lin kete vere 2014

...

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate