09 agosto 2014

Pushuesit Kosovare dhe malajzez drejt bregdetit shqiptar, fale marveshjeve ndermjet shteteve eshte bere e mundshme lehtesimi ne pikat e kalimit kufitare .

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate