12 agosto 2014

Guidë turistike vullnetare, iniciativa nga të rinjtë në Kurbin.

Aug 11, 2014
Kurbin - Kanë identifikuar zonat me interes për vizitorët dhe turistët dhe në mënyrë vullnetare kanë ndërmarrë një nismë për hartimin e një guide. Janë të rinjtë e Kurbinit ata që po tentojnë të sjellin në vëmendjen e turizmit disa prej aseteve më të rendësishme që ndodhen përgjatë kësaj zone.

Fillimisht po i vizitojnë vete ata, në menyrë që të grumbullojnë informacion dhe ta prezantojnë në guidën e tyre. Janë të bindur se kjo sipermarrje vullnetare është tepër e vlefshme dhe se i jep më tepër rëndësi historisë, peisazhit, objekteve të kultit dhe gjithçkaje që gjendet sot në Kurbin.
Për më shumë klikoni në http://www.oranews.tv/...

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate