15 agosto 2014

Për herë të parë në plazhin e Semanit janë vendosur rojet bregdetare. Përgjate 8 km të vijës bregdetare përveç dy rojeve, patrullat e policisë dhe policia kufitare e Semanit janë të pranishme në evitimin e incidenteve që mund të lindin.

Published on Aug 15, 2014
Për herë të parë në plazhin e Semanit janë vendosur rojet bregdetare. Përgjate 8 km të vijës bregdetare përveç dy rojeve, patrullat e policisë dhe policia kufitare e Semanit janë të pranishme në evitimin e incidenteve që mund të lindin.

Specialisti i mjedisit pranë komunës Topojë-Seman, Genci Pina, tregon përmirësimet që janë bërë në këtë periudhë të vitit, duke qenë se numri i pushuesve ka ardhur duke u rritur.

Sipas tij, ekzistenca e ndihmës së shpejtë ka shpëtuar dy jetë njerëzish që mund të ishin fatale në rast të kundërt.
Për më shumë klikoni në http://www.oranews.tv/..

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate