14 agosto 2014

Agjensia Kombetare e Turizmit prezanton "Info-Point" per turistet e huaj.

Tuesday, 12 August 2014 11:59
  • font size decrease font size increase font size
Agjensia Kombetare e Turizmit prezanton "Info-Point" per turistet e huaj.
Agjensia Kombëtare e Turizmit gjatë kësaj periudhe ka mundesuar ngritjen e 11 kioskave Info-Point me material dhe informacione bazë, harta e broshura, pa pagesë, që çdo turisti të huaj do t’i shërbejnë gjatë qëndrimit në vëndin tonë. Duke nisur nga aeroporti ndërkombëtar “Nënë Tereza” në Rinas, projekti vazhdoi në secilën nga pikat doganore. Gjithashtu, në bashkëpunim me Ministrinë e Transportit, u realizua për herë të pare botimi i një fletë-palosje me  të gjitha oraret e linjave ndër urbane dhe të trageteve që do të gjenden në këto Info-Point. Materialet e botuara nga AKT-ja sjellin në të dyja gjuhët, si shqip ashtu edhe në anglisht, informacion mbi vendin ku janë stacionuar këto pika Info-Point dhe në rang kombëtar  me gjithçka që Shqipëria turistike ofron.
- See more at: http://radiotravel.al/index.php?option=com_k2&view=item&id=81940:agjensia-kombetare-e-turizmit-prezanton-info-point-per-turistet-e-huaj&Itemid=575#sthash.6ZyGnYr7.dpuf

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate