04 agosto 2014

Pushimet verore, 7500 emigrantë kthehen në Portin e Durrësi ku mbi 80% do kaloje pushimet .

DURRES - Pushimet verore kanë shtuar fluksin e emigrantëve të cilët vijnë dhe pushojnë në atdhe. Në portin e Durrësit vetëm mëngjesin e së dielës janë ankoruar 6 tragete nga Bari me 7500 udhëtarë dhe 2000 autovetura. 

Nga ana tjetër, policia e kufitare e Durrësit ka vënë në dispozicion të gjitha sportelet për të shmangur rradhët e gjata. Por pavarësisht kësaj nga kapitenerai kjo cilësohet si një fluks normal. Aktualisht, dogana e portit të Durrësit punon më 29 sportele në hyrje dhe 10 sportele në dalje

Redaksia Online(Gre.M/Shqiptarja.com) - See more at: http://www.shqiptarja.com/aktualitet/2731/pushimet-verore-7500-emigrante--kthehen-ne-portin-e-durresit-ne-1-dite-230822.html#sthash.InaqnHI5.dpuf...

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate