02 agosto 2014

EVENIMENTIN ME I BUKUR i VERES MISS BJESHKA - KELMEND 9 GUSHT 2014

INA TRAVEL JU FTON NE EVENIMENTIN ME TE BUKUR TE VERES 
MISS BJESHKA - KELMEND 9 GUSHT 2014 
ZHUBLETA SHUME VJECARE - TE FTUAR GRUPE FOLKLORIKE NGA KOSOVA - PLAVA - DHE DARDANIA 
SOFRA E SHTRUAR ME USHQIME NGA KELMENDI
FERLIK - FLIJE - MISHAVINA E FAMSHME - FRUTA PYLLI 
LOJRA POPULLORE - CIFTELI E VALLE TE MALSISE
CMIMI 55 EURO / P (TRANSPORT + 1 NATE FJETJE NE BUJTINA + DREKE + DARKE + MENGJES ) GUIDE VENDASE
KONTAKT 0682202247 / 0696616147

https://www.facebook.com/INATravel?fref=photo

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate