05 agosto 2014

FIER;Braktiset Muzeu historik, prej vitesh nuk investohet

on Aug 5, 2014


Fier- Mungesa e investimeve në Muzeun historik të qytetit të Fierit ka bërë që vizitorët ta braktisin këtë godinë. Gjatë një vëzhgimi të realizuar nga Ora News, asnjë vizitor nuk gjendet në ambjentet e brendshme të tij.
Por përveç mungesës së investimeve në rikonstruksionin e godinës, apo edhe mirëmbajtjen e objekteve historike, pamja që të ofron kjo ndërtesë është dëshpëruese.
Muret e rrëzuara dhe lagështira kanë shndërruar funksionin e kësaj godine nga një Muze për objektet historike në një ndërtesë Muze për vitet që mbart mbi supe.....

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate