13 marzo 2013

Qyteti i Elbasanit ju paraqet Programacionin e festimeve të “Dites se Verës 2013” aty ku tradita e kesaj feste ka mar Vlere. ju presim te shumte e plot ngjyra.


Programacioni i festimeve të “Dita e Verës 2013”                             

12 MARS 2013
Ora 11.00. Hapja e Panairit Tregëtar “Dita e Verës 2013” në Pallatin e Sportit “Tomorr Sinani”

 13 MARS 2013
Ora 18.30 – 19.00. Koncert i Qendrës Kulturore të Fëmijëve
Ora 19.00 – 19.30. Koncert i Bandës Frymore të qytetit të Elbasanit “Afërdita”.
Ora 19.30 – 20.30   Koncert i bandes Turke te Jenicereve.
Ora 20.30 – 21.00. Koncert i Ansamblit “Isuf Myzyri” dhe artistëve më të mirë   të qytetit
Ora 21.00 – 22.30. Koncert i artistëve më të mirë shqiptarë si Pirro Çako,   Motrat   Libohova, Silva Gunëbardhi & Mandi etj.
Në orën 22.30 – Përshëndetja e Kryetarit të Bashkisë Elbasan, Z.Qazim SEJDINI

FISHEKZJARRE
Ora 22.30 – 23.45.Këngëtarja e madhe cigane me famë botërore,Esma Rexhepova
Ora 23.45 – 24.30. Vazhdim i Koncertit me artistët më të mirë shqiptarë.
Ora 24.30 – 02.00. Karaoke & DeeJay Moss


14 MARS 2013
            Ora 09.00 – 10.00. Krosi masiv tradicional i shkollave 9-vjeçare të qytetit.
Ora 10.00 – 11.00. Parakalimi i karnavaleve përgjatë bulevardit kryesor të qytetit  “Aqif Pasha” .   
Ora 11.00     Koncert i bandes Turke te Jenicereve.
             
KRYETARI I BASHKISE
     QAZIM SEJDINI

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate