14 marzo 2013

Festimet në Ditën e Verës, Policia e Tiranës plan masash per 14/03/2013

Tiranë - Mars 13,2013 - 18:51
Me rastin e festimeve në Ditën e Verës, policia e Tiranës ka ndërmarrë një sërë masash për mbarëvajtjen e saj. Policia do të ndalojë qarkullimin e mjeteve në bulevardin "Dëshmorët e Kombit" nga ora 07:00 deri në orën 16:00.
Policia bën me dije se nesër do të bllokohet gjithashtu dhe sheshi "Nënë Tereza", rruga "Murat Toptani".

Policia e Tiranës ka marrë masat e nevojshme për sigurimin e rendit dhe qetësisë publike, si dhe mbarëvajtjen e aktiviteteve kulturore-artistike, që do të zhvillohen nesër në Tiranë

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate