13 marzo 2013

Programi i Bashkise Berat me rastin e dites se Veres: 14 Mars 2013


Programi i Bashkise Berat me rastin e dites se Veres: 

Ora. 09:00 Demostrimi muzikor i trumpetes se Bagicllarit ne shetitoren Republika
Ora 09:15 Demostrim Rafting ne lumin Osum, me nxenesit e shkollave te mesme
Ora. 10:30 Ekspozite me dokumente historike nga Bagicllari qe lidhen edhe me Beratin ne galerine e arteve Eduard Lear
Ora. 11: 00 Koncert ne Kala me Grupet e Qendres Kulturore dhe kengetar te ftuar, grupi muzikor i Bagicllarit si dhe Grupi Muzikor i Ulqinit


Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate